annonse

Dette er telefonselgere som trives på jobb

FEIRET
FEIRET: De ansatte på TM Huset i Grimstad, som er en del av Max Marketing Gruppen, feiret resultatet av kåringen på jobb fredag. Fra venstre Eric Johansen, Trond Andre Bergland og Egzon Haira (Foto: PRIVAT)

Telefonselgerne i Max Marketing Gruppen, der TM Huset Grimstad er en del, har en av Norges beste arbeidsplasser. Det er klart etter en kåring torsdag kveld.

Det siste året har Great Place to Work Norge samarbeidet flere enn noen gang tidligere, 191 virksomheter med over 28.000 medarbeidere.

Femteplass

Max Marketing Gruppen, som har avdeling også i Grimstad, kom på 5. plass i gruppen av bedrifter med 200-499 ansatte.

- De færreste tror vel at telefonselgere elsker jobben sin. Men Max Marketing Gruppens topplassering viser at man i alle bransjer kan behandle mennesker på en måte som gjør at de gleder seg til å gå på jobb, sier Jannik Krohn Falck, daglig leder i Great Place To Work.

– Utskjelt yrkesgruppe

- Vi er stolt over å ha skapt en av Norges beste arbeidsplasser, for en til dels utskjelt yrkesgruppe i en bransje der useriøse aktører ødelegger for oss seriøse, sier konsernsjef Endre Tollefsrud i Max Marketing Gruppen (MMG).

MMG har kontorer i Grimstad, Tvedestrand, Kristiansand, Porsgrunn og Oslo.

– Jeg er oppriktig stolt og glad for dette. Dette betyr at vi gjør noe riktig og at vi har noen fantastiske kollegaer som alle jobber aktivt for å opprettholde et meget godt arbeidsmiljø, sier daglig leder ved TM Huset i Grimstad, Lars Rune Andersen.

peer@gat.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.