annonse

Campingvognene sto for tett på Moysand

Moysand
Moysand: Moysand familiecamping må legge fram en redegjørelse for hvordan de skal hindre for små avstander mellom campinggjestene i framtiden. (Foto: Johnny Foss)

Brannvesenet oppdaget flere uregelmessigheter på Moysand etter at en gjest ved familiecampingen sendte en bekymringsmelding om at campingvognene sto for tett, skriver Agderposten.

  • Øystein Bjekestrand

Det var i slutten av juli at Grimstad brann- og feiertjeneste mottok bekymringsmeldingen. Ifølge loven skal det minimum være tre meter mellom campingvogner eller -biler. 

Da fagleder Erik Evensen og branningienør Helge Hansen dro til campingen for en inspeksjon, fikk de se flere campingenheter som sto for tett, kommer det fram i et brev sendt til Moysand. 

Ifølge Agderposten hadde Evensen og Hansen et møte med Ragnvald Stensvand hvor de påpekte hvor viktig det er å ha følge kravet. 

«Det er virksomheten som har ansvaret for at dette kravet til innbyrdes avstand opprettholdes til enhver tid. Dersom det ikke er plass til å overholde dette kravet kan plassene heller ikke leies ut, eller må leies ut med begrensning med at fortelt eller lignende ikke kan settes opp slik at avstandskravet opprettholdes», står det blant annet i brevet. 

Nå har campingplassen fått frist til 28. august med å levere en redegjørelse for hvordan feriestedet skal opprettholde krav til minimumsavstand i fremtiden, skriver Agderposten. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.