Kulturlørdag

Spinnvill følelseslørdag

Septembers kulturlørdag ble en fascinerende reise mellom mange forskjellige følelser da pedagog, danser og tekstforfatter Karin Moe Hennie holdt forestillingen «En hylle av følelser». Se bildeserie.

Trenger jegernes hjelp

Tror parasitter skader vilt

Harald Støyl tror parasitter som flått og hjortelusflue hemmer veksten til hjorteviltet i distriktet. Nå vil han forske på fenomenet og trenger hjelp fra lokale jegere og andre hjortevilt- interesserte.

Prosjekt i Bioddgaten klar for politisk behandling senere i måneden

Vil si ja til ny murgård

Rådmannen mener teknisk utvalg bør si ja til å bygge nytt der hvor den gamle murgården på Biodden står i dag.

Matfest i sentrum

Inviterer til ny matfest

Den lille madfesten er i år en tradisjon. For tredje gang kan matentusiaster møte på torvet til smaksprøver, konkurranser, sosialt samvær og hygge lørdag 20. september. Nytt i år er kakekonkurranse og ølbryggekonkurranse, og det blir også et foredrag med forsmak fredag 19. september.

Bibliotekets høstkampanje

Fremtidens bøker

Bibliotekets høstkampanje fremhever ebøker

Slutt for Kleivenes selskap

Primagruppen konkurs

Onsdag ble det kjent at Primagruppen er konkurs. Selskapet er morselskap til blant andre Prima Invest, et selskap som eier store eiendomsmasser i Sør-Norge.

Pangstart på hjortejakten

Felte kronhjort på 165 kg

Tom Inge Repstad i Reddal felte nylig sin første hjort, og den ivrige jegeren debuterte med en stor kronhjort. Den satte ny vektrekord i Grimstad.

Frp-politikere besøkte Moysand familiecamping

Fikk høre om 20 års venting

Lederen for Stortingets kommunal- og forvaltningskomité synes Moysand familiecamping har blitt behandlet helt horribelt i sitt mangeårige forsøk på å få ja til sine utvidelsesplaner.

Trond Erik Bognø

Høyres ordførerkandidat

På en pressekonferanse på Rica Hotell mandag formiddag, presenterte Høyre sin ordførerkandidat, Trond Erik Bognø.

15 års ventetid er over

Nå løfter de inn det nye orgelet

På slutten av 90-tallet tok Rolf Meyer Tallaksen initiativ til å samle inn penger til et nytt orgel. En stund så det mørkt ut, helt til en raus giver ga to øremerkede millioner kroner.

Møllerheia er åpnet opp for Storgaten barnehage og resten av byen

Lekeplass på byens tak

Barna i Storgaten barnehage er henrykte over å ha fått tilgang til friområdet på Møllerheia. Opp dit kommer de med en helt ny trapp.

Beitende kviger på Nygrenda ble redde og løp forskremt rundt

Kviger trolig jaget av ulv

Tellef Hodnebrog frykter et dyr må bli drept før det blir gjort noe drastisk med ulven i Aust- Agder. Denne uken jaget trolig en ulv bondens kviger på Nygrenda.

FMU-auksjonen

Alt klart for loppemarked

Flere titalls frivillige jobber på spreng for å gjøre i stand til lørdagens arrangement. Omringet av lampeskjermer og skrivemaskiner står Knut Reinhardsen klar for å flytte enda en palle med lopper ut på plassen ved FMU-bygget.

Østerhus avfallsmottak

Folk kjøper nytt og kaster enda mer

Store plastbåter, TV-er, toaletter og hvitevarer er noe av det som ender hos Østerhus avfallsmottak. Hittil i år har avfallsmottaket i Østerhus tatt imot 7000 tonn søppel.