annonse

Viser prisvinnende musikal i det fri

Drømmer
Drømmer: Emma Stone og Ryan Gosling prøver å innfri sine drømmer i Los Angeles i filmen «La La Land». (Foto: filmweb)

«La La Land» blir årets utendørsfilm under Kortfilmfestivalen fredag kveld.

  • Martin Haugen

Kortfilmfestivalen har som tradisjon å vise en fil under åpen himmel. I fjor var det «Horror på havna» med «It Follows» på Torskeholmen, men i år er det Wentzels plass som er visningsarena igjen.

«Gikk du glipp av vårens mest omtalte film? Eller ønsker du et gledelig gjensyn med den 14. ganger Oscar-nominerte filmen «La La Land»? Nå har du sjansen til å se den på stort lerret midt i Grimstad sentrum idet mørket legger seg over Wentzels plass, skriver festivalen i en omtale av arrangementet.

«Ta med deg hele familien til den fortryllende musikalen som har tatt verden med storm!», lyder oppfordringen.

Gratis

Visningen er gratis for alle som vil se, og Café Ibsen sørger for servering før og under filmen.

– Cafe Ibsen serverer pizza og vin. Det blir topp stemning, forsikrer Alexandra O’Neal, som er markeds- og presseansvarlig for festivalen.

I fjor ble det noe forvirring ettersom det ble lovet gratis popcorn til visningen på Torskeholmen, mens det i virkeligheten kostet penger. O’Neal understreker at filmen, i år som i fjor, er gratis, men at mat og drikke koster penger.

Populær musikal

«La La Land» ble svært godt mottatt i fjor, og musikalen ble som nevnt overøst med oscarnominasjoner. Den vant også seks priser under utdelingen i februar.

«Fra første åpningsscene på en fullstendig korket motorvei i L.A. starter musikalen med et brak og geleider oss inn i et univers fylt med drømmer og håp, oppturer og nedturer. Filmens hovedkarakterer Sebastian (Ryan Gosling) og Mia (Emma Stone) er to kunstnersjeler som prøver sitt ytterste for å nå sine ambisjoner, hun vil bli skuespiller og han vil åpne en jazzklubb. Deres veier krysses, opptil flere ganger, og søt musikk oppstår. De utfordrer og inspirerer hverandre til å gjøre ting de aldri ville klart på egen hånd, men vil de klare å kombinere kjærlighetslivet med suksessen de higer etter?», heter det i en omtale av filmen.

martin.haugen@gat.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.